Luotettavaa isännöintipalvelua jo
viidellä vuosikymmenellä

Tarina

Suur-Helsingin Asuinkiinteistöt Oy:n perusti pariskunta Irma Pitkänen ja Ilkka Jokela vuonna 1984. Alkuvuosina toiminnan pääpaino oli kiinteistövälityksessä. Vähitellen yritys suuntautui enemmän isännöintiin ja pienyritysten kirjanpitoon. Vuodesta 1992 alkaen isännöinti muodosti jo yli puolet yrityksen liikevaihdosta.

Perheen voimin, mukaan lukien Irma Pitkäsen tytär Katriina Pitkänen, yritystä pyöritettiin vuoteen 1996 asti. Tuolloin Helsingin teknillisestä korkeakoulusta valmistunut Janne Marttunen palkattiin yritykseen isännöitsijäksi / tekniseksi isännöitsijäksi.

Omistajien vaihdos modernien muutoksien kera

Ilkka Jokela ja Irma Pitkänen luopuivat vaiheittain omistuksestaan siirtyessään eläkkeelle. Uudet omistajat astuivat riviin. Janne Marttunen, Jarmo Halmeenkari ja Risto Patovirta henkilöstöineen luotsasivat yrityksen 2000-luvulle. Janne ja Jarmo toimivat isännöitsijöinä ja Risto vastasi taloyhtiöiden kirjanpidosta. Muita palkattuja työntekijöitä oli kaksi.

Nykyään yritys on keskittynyt täysin asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin. Toiminta-alueena on yrityksen nimen mukaisesti suur-Helsingin alue eli pääkaupunkiseutu. Me yrityksen omistajat (Janne, Aki ja Harri) yhdessä osaavan henkilöstön kanssa haluamme tuottaa asiakkaillemme ammattitaitoista ja luotettavaa isännöintiä.

Suur-Helsingin Asuinkiinteistöt Oy vietti kolmikymppisiä vuonna 2014. Saman vuoden elokuussa Jarmo jäi eläkkeelle. Hän möi n. kolmasosan osuutensa Aki Sirpille. Riston vuoro tuli muutama vuosi myöhemmin. Hänen n. kolmasosan osuutensa osti Harri Peltokangas.

Kohti tulevaa

Vaikka kaikilla meillä on vankka kokemus alalta, tiedämme kuitenkin, ettei se yksin riitä. Kiinteistö- ja rakennusalan lait ja määräykset muuttuvat ja uusistuvat säännöllisesti. Siksi osaamista pitää jatkuvasti kehittää. Panostammekin jatkuvaan kehitykseen kouluttautumalla. Olemme myös herkällä korvalla asiakaspalautteelle, jonka käsittelemme säännöllisesti sisäisissä palavereissamme.